Welcome to AcMaraton.ro!


2 comentarii

Ovidiu Maftei · ianuarie 23, 2018 la 7:14 pm

Privesc cu mari sperante noua initiativa de a forma o Asociatie a Cluburilor de Maraton, sper sa fie un loc in care fiecare sa isi gaseasca linistea si sa se bucure de columbofilie. Odata ce organizatia se va dezvolta sper sa fie cunoscuta in intreaga lume, nu neaparat pentru a vinde pasarile ci mai mult pentru a da intregii lumi un semn.
Desi uneori suntem priviti ca fiind intr-o margine de Europa, un stat subdezvoltat si suntem desconsiderati totusi suntem una din cele mai vechi culturi europene. Geografia spune ca suntem in mijlocul continentului european, intr-un spatiu locuit fara intreruperi de cel putin 6-7000 de ani. Intreaga istorie a fost legata de agricultura si de cresterea animalelor, asta explicand cum in ciuda tuturor problemelor cu care tara sa confruntat pasiunea oamenilor pentru cresterea animalelor a fost foarte puternica. Romania are peste 50 de rase de porumbei de agrement si un foarte puternic potential pentru sportul columbofil in general, adunati membrii columbofili in Romania depasesc lejer cifra de 17.000.
Sper ca Asociatia Cluburilor Maraton sa se fi nascut in urma unei idei de maturitate si sper sa niveleze calea spre formarea unor etape cheie in columbofilia romana. Etape care sa se tina si peste 100 de ani si la care sa priveasca o lume intreaga cu admiratie. Sper ca romanii sa se transforme din ,,spectatori” in jucatori cheie, sa isi inteleaga rolul si potentialul in lume. Succes!

Florin Stingaciu · ianuarie 28, 2018 la 1:33 pm

O initiativa foarte buna! Felicitări promotorilor!

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.